ابتکار
۵ آذر ۱۳۸۷
وبلاگ ابتکارات

با سلام به دوستان گرامی
منظور از برپایی این وبلاگ ایجاد پایگاهی برای حل مشکلات ، پاسخ به پرسشها و تبادل نظرات دوستان است. برای رسیدن به چنین هدفی نیازمند همکاری شما دوستان عزیز بوده که با ارسال پرسش و نظرات خود در وبلاگ مربوطه یاری دهنده باشند. لذا خواهشمندم هرگونه اشکال ، پرسش و یا نظری دارید در وبلاگ منظور شده به آن ثبت نمایید.
برای پاسخ به سوال و نظر شما در هریک از زمینه های: شراب ، مشروبات سنگین ، آبجو ، تصاویر و جداول ، آگاهی های عمومی ، خوراک و ابتکارات وبلاگ جداگانه ای در نظر گرفته شده است و با آنکه با هم مرتبط هستند ولی هر یک بعنوان وبلاگی مستقل عمل میکنند. برای رسیدن به چنین هدفی اگر سوال شما مربوط به عنوان این وبلاگ نباشد از پاسخگویی به آن شرمنده هستم.
اگر تعداد سوالات شما در چند مورد مختلف است خواهش دارم هر یک را در وبلاگ مربوطه و جداگانه ثبت نمایید.
به امید روزی که مطالب و نظرات ثبت شده در هر یک از وبلاگها ، بانک اطلاعاتی کاملی را در آن مورد بخصوص تشکیل دهند.
این وبلاگ فقط در مورد ابتكارات است.

برچسب‌ها:

posted by ساقي باده‌سرا @ ۱۳:۳۱  
14 Comments:
  • At ۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ ساعت ۲۱:۴۷, Anonymous مهدي said…

    سلام استاد جان
    مي بخشيد اگر سؤالم خيلي مبتديانه است.
    با خواباندن چوب دارچين و جوز هندي در عرق سگي معمولي کوکتلي درست مي‌کنم که مزه‌اش را خيلي دوست دارم.
    مقداري از اين کوکتل هست که زمان نسبتاً زيادي مي‌شود چوب دارچين در آن خوابيده است. مي‌خواستم ببينم آيا خطر تشکيل الکل چوب در آن هست؟
    آيا مي‌شود با خيال آسوده آن را نوشيد؟

     
  • At ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ساعت ۲۲:۳۹, Blogger ساقي باده‌سرا said…

    پاسخ 1:

    دوست عزيز مهدي:
    تا دلتان بخواهد از آن مشروب بنوشيد و دل قوي داريد! بگذاريد اين‌طور بگويم: در مورد آمیزه نمودن یا خواباندن مشروبات با هرگونه ماده گیاهی، امکان بوجود آمدن الکل چوب یا الکل متیلیک وجود ندارد. اصولا نباید الکل تقطیر شده را با شراب خام تقطیر نشده مقایسه نمود؛ هرچند برای شراب راه جلوگیری از نفوذ الکل متیلیک احتمالی وجود دارد که در مقاله تعریق کاملا به آن اشاره شده است.
    الکل اتیلیک به‌هیچ عنوان در مجاورت سایر مواد گیاهی تغییر ماهیت نمی‌دهد؛ بلکه استرها و رنگ‌دانه‌های آن‌را در خود حل و نگهداری می‌کند.
    با احترام.

     
  • At ۱۰ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۲۲:۵۰, Anonymous ناشناس said…

    سلام استاد
    من از زمان دور وبلاگ شما را مطالعه کرده ام ولی اولین بار است که پیامی می نویسم (با شرمندگی)
    من با یکی از دوستانم در مورد فیلتر صحبت کردم، ایشان در منزل آکواریوم دارند در آکواریوم از فیلتری برای پاک سازی آب از مواد اضافی و از بین بردن بوی گندیدگی استفاده می شود که در آن ذغال وجود دارد، می خواستم بدانم می شود از این فیلتر استفاده کرد

     
  • At ۱۱ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۱۹:۰۹, Blogger ساقي باده‌سرا said…

    پاسخ 2:

    دوست عزيز ناشناس:
    نه! به‌تر است از آن استفاده نكنيد زيرا به احتمال زياد مواد شيميايي‌اي با خود دارد كه براي مايع الكلي شما (شراب، عرق و ...) خوب نيست؛ اما اگر مصر به استفاده‌ي آن هستيد، اول مطمئن شويد هيچ نوع ماده‌ي شيميايي‌اي ندارد و نيز قبل از استفاده آن‌را كاملا ضدعفوني كنيد.
    با احترام.

     
  • At ۱۱ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۱۹:۱۹, Anonymous NO.1 said…

    سلام استاد
    گمان نمی کنم که آلوده به مواد شیمیایی باشد چون برای ماهی ها مشکل ایجاد می کند.چون ماهی ها بسیار به مواد شیمیایی و دما حساس هستند
    بازم ارزانترین و کم هزینه ترین راه به نظر می آید.
    اگر امکان داره لطفا شما هم یک نمونه از آن را بررسی کنید
    با تشکر فراوان و احترام

     
  • At ۱۲ آبان ۱۳۸۸ ساعت ۱۹:۱۳, Blogger ساقي باده‌سرا said…

    پاسخ 3:

    دوست عزيز NO.1:
    اين‌كه براي ماهي‌ها مضر نيست، اصلا به اين معنا نيست كه براي مشروب هم مضر نيست. پيشنهاد مي‌كنم با استفاده از لينك زير، يكي براي خودتان بسازيد و كلك قضيه را بكنيد:
    http://meysara4.blogspot.com/2007/11/blog-post_5704.html
    با احترام.

     
  • At ۱۴ مهر ۱۳۸۹ ساعت ۱۵:۱۵, Blogger Unknown said…

    من دست آقای سیف را میبوسم.قربان معرفتت.

     
  • At ۲۴ دی ۱۳۸۹ ساعت ۷:۱۸, Anonymous ناشناس said…

    چرا مدتی هست که این وبلاگ بروز نمیشود؟

     
  • At ۷ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۲۰, Anonymous ناشناس said…

    سلام بهترین کشمش چه نو کشمشی است من واقعا گیج شدم یه جا میگه کشمش سبز قلمی یه جا میگه کشمش پلویی بدون هسته یه جا میگه مویز خواهشا منو راهنمایی کنید که دقیقا چه کشمشی بخرم ممنون
    alireza1454@gmail.com

     
  • At ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۶:۴۰, Blogger Unknown said…

    سلام. میخواستم بدونم برای آمیزه کردن یک و نیم لیتر چندشاخه دارچین لازمه؟و چند روز بعمل میاد؟ بعدش باید تقطیر بشه یا فیلتر؟ باتشکر

     
  • At ۱۵ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۱۲, Blogger Unknown said…

    مدیر سلام..وقتی شراب درست کردم، بخاطر ظرف.. شرابم بوی بد گرفته.. چجوری اون بو رو از بین ببرم؟ همشو ظرف زدم. ولی اون دبه از قبل بو میداد..دبه زیتون بوده.. الان همشون بو گرفته.. چجوری از بین ببرم.. اینم ایدی تلگرامم..ممنون میشم راهنماییم کنی..mohsen_zafari

     
  • At ۴ دی ۱۳۹۹ ساعت ۹:۰۱, Anonymous ناشناس said…

    سلام وقت بخیر
    آیا تقطیر شرابی که هنوز صاف نشده و هسته انگور در اون وجود داره خطر تولید الکل چوب داره یا نه؟
    البته تماما از حبه انگور استفاده شده و کوچکترین چوبی داخلش نیست.

     
  • At ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۴۵, Blogger Unknown said…

    سلام یکی از رفقا برام عرق اورده ولی درصدش خیلی پائین ومزه اشم زننده است باید چکارش کنم

     
  • At ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۴۸, Blogger Unknown said…

    سلام یکی از رفقا برام عرق اورده درصدش خیلی پائین ومزه اشم خوب نیست باید چکارش کنم

     

ارسال یک نظر

<< خانه
 

پست های قبلی
گذشته ها
توجه

لطفا هرگونه سوالی را در وبلاگ مربوط و مخصوص به آن نوشته و ارسال کنید. متاسفانه سوالاتی که مربوط به این وبلاگ نباشد قادر به پاسخگویی نیستم

پیوندها
Powered by

BLOGGER